Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Τρίκαλα 
Η εταιρεία μας ''ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ'' η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται από το 1985 με χωματουργικές εργασίες παντός τύπου, εξυπηρετώντας άμεσα τα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. 
 
Χάρη στην πολυετή πείρα μας και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε το σεβασμό και την αξιοπιστία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών.
 
Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, όπως φορτωτές, τσάπες, οδοστρωτήρες, φορτηγά δημοσίας χρήσης κ.α. που μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να εκτελέσουμε γρήγορα και οικονομικά οποιαδήποτε χωματουργική εργασία χωρίς να μας προβληματίζει το πέτρωμα και η μορφολογία του εδάφους ή ο όγκος της δουλειάς.ΠΕΙΡΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους ανθρώπους που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά στις χωματουργικές εργασίες.
 
Έτσι, χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό μας και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε χωματουργικής εργασία και απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες και μπορούμε να σας εγγυηθούμε σωστή συνεργασία με χαμηλό κόστος.

 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ  
  ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 
Από την ίδρυση της εταιρείας δεν έχουμε σταματήσει ποτέ την αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που σε συνδυασμό με την αξιοπιστία μας στο χώρο, έχουμε κατάφερε σήμερα να αποτελούμε εγγύηση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να οργανώσουμε και να ολοκληρώσουμε επιτυχώς
κάθε πιθανή εργασία που έχετε ανάγκη.