Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Τρίκαλα Θεσσαλία

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΤΩΝ {small}

Τα μεγάλα έργα που έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας στα Τρίκαλα και σε όλη την Θεσσαλία, επιβεβαιώνουν την πείρα που έχουμε στις χωματουργικές εργασίες και αποτελούν εγγύηση σωστής εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ {small}

Διαθέτουμε σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένα χωματουργικά μηχανήματα που μπορούν να αντεπεξέλθουν και στις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ {small}

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός τύπου χωματουργικές εργασίες και απευθύνεται σε ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες στα Τρίκαλα και σε όλη την Θεσσαλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {small}

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6977586594 για να οργανώσουμε και να ολοκληρώσουμε επιτυχώς κάθε πιθανή χωματουργική εργασία που σκέφτεστε να μας αναθέσετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ {medium}

Θέλοντας να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, αλλά και να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή στον χώρο, δεν σταματάμε ποτέ να επενδύουμε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ {medium}

Αναλαμβάνουμε την αποπεράτωση κάθε είδους απαιτητικού έργου, δημόσιου και ιδιωτικού φορέα, με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 
 
 
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Τρίκαλα
 
Η εταιρεία μας ''ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ'' η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται από το 1985 με χωματουργικές εργασίες παντός τύπου, εξυπηρετώντας άμεσα τα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. 
 
Χάρη στην πολυετή πείρα μας και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε το σεβασμό και την αξιοπιστία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών.

Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και όλη την Θεσσαλία.