Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Νταφόπουλος | Χωματουργικές Εργασίες Τρίκαλα 
Η εταιρεία μας “ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ“ η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες, στην εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων.
 
Αναλαμβάνουμε την αποπεράτωση κάθε είδους απαιτητικού έργου, δημόσιου και ιδιωτικού φορέα, με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια, αμεσότητα και πάνω από όλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και όλη την Θεσσαλία και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε για ένα άψογο αποτέλεσμα. 

Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα τα είδη χωματουργικών εργασιών και μπορεί να σας εγγυηθεί για την γρήγορη, υπεύθυνη και άρτια ολοκλήρωση του.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 Χωματουργικές εργασίες 
 Κατεδαφίσεις 
 Εκσκαφές 
 Μεταφορές μπάζων 
 Αποχωματώσεις 
 Εκβραχισμούς 
 Επιχωματώσεις 
 Θεμέλια 
 Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου
 Βελτιώσεις εδάφους
 Διανοίξεις 
 Μπαζώματα 
 Καθαρισμοί οικοπέδων και χωραφιών 
 Προετοιμασία φωτοβολταικών πάρκων 
 Προετοιμασία ασφαλτικών έργων 
 Οδοποιίας κ.α. 
 


ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης και με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, καθώς και την πολυετή πείρα μας, μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της εργασίας μας αλλά και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, το καταρτισμένο προσωπικό, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού καθώς και ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας “ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ“.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να οργανώσουμε και να ολοκληρώσουμε επιτυχώς
κάθε πιθανή εργασία που έχετε ανάγκη.